Minimalism A-Z

En gruppeudstilling med Kasper Hesselbjerg, Cia Rinne, Poul Pedersen og Vagn Steen.

5. april - 6. Juni 2019

Fra d. 5. april - d. 6. Juni vil Demorummet danne ramme om en gruppeudstilling med Kasper Hesselbjerg, Cia Rinne, Poul Pedersen og Vagn Steen. I Demorummets vindue vil man kunne finde værker, som arbejder med bogstaver og ord. Alt er småt og kort - småt som en coco-pops. Kort som ordet minimalism.

På denne side kan du lytte til en optagelse af en Cia Rinne læse en unavngivet tekst op af digteren Vagn Steen. Teksten er udgivet i anden udgave af tidskriftet Digte for en daler som forløb fra 1964-1965.

Kasper Hesselbjerg (f. 1985) er uddannet billedkunstner og arbejder i et krydsfelt mellem skulptur, tekst og billede. Cia Rinne (f. 1973) har studeret filosofi i Helsinki, Athen og Frankfurt, hvorfra hun har en MA, og arbejder tværæstetisk med lyrik, billeder, performance og lyd. Poul Pedersen (f. 1933), anses for at have været en af hovedaktørene i 1960'ernes såkaldte Århus-avantgarde, og arbejder som billedkunstner med bogstaver, ord og tegn. Vagn Steen (1928-2016) var en dansk digter, som arbejdede med konkrete digte og digtobjekter.

Tilbage