Haunting Prop-blem

af Sophia Ioannou Gjerding

8. marts - 4. april 2019

Når Demorummets nye udstilling åbner d. 8. marts vil man kunne opleve værket Haunting Prop-blem af Sophia Ioannou Gjerding. Værket er splittet op på to geografiske destinationer: i POP-UP KUNSTRUM i Vejle og i Demorummet i Galleri Image i Aarhus. I værket arbejder Gjerding med to skulpturelle opsætninger, der tilsammen danner en collage af video og objekter, som udforsker forholdet mellem protese, billede og krop.

Udover den ene halvdel af værket Haunting Prop-blem, vil Demorummet også byde på et lydværk, ..singing cuckoo song, som er en modulering over værket: s/he should not think further about the shells fra 2017, hvor vocaloiden PRIMA synger en flerstemmig kanon. I ..singing cuckoo song synger PRIMA sammen med sanger og komponist Nina Møller Jørgensen.

Sophia Ioannou Gjerding tog afgang fra Det Jyske Kunstakademi i 2018. Hun arbejder installatorisk med video, objekter og lyd. Generelt for hendes praksis er en undersøgelse af vores samtidige billedforståelse og de nye hierarkier, der opstår i den virtuelle virkelighed.Tilbage